marți, 12 iulie 2011

Urari de nunta pentru miri
Chiar daca nu ai fost invitat la nunta prietenului tau frumos din partea ta ar fi sa transmiti urari de nunta mirilor. Daca esti ruda cu mirii atunci e chiar necesar sa ai o urare originala dar important e sa vina din suflet. Daca inspiratia te lasa pe moment ai putea memora una din urmatoarele urari de nunta pentru miri:
- Astazi este cea mai frumoasa zi din viata voastra! Fie ca zilele voastre sa fie si de astazi inainte la fel de fericite si insorite iîn armonie si dragoste iar dorintele voastre sa devina realitate!
- Fie ca mariajul vostru sa fie tesut numai cu fericire, vesti bune si fie ca dragostea voastra sa fie eterna!
- Va uram sa fiti fericiti impreuna in urmatorii o suta de ani!
- Fie ca viata sa fie frumoasa pentru amandoi, sa traiti frumos si sa fiti un exemplu demn de urmat. Va doresc sa traiti iubirea vesnica pana la adanci batraneti. Sa fiti fericiti!
- Casatoria este o binecuvantare de care va veti bucura de-a lungul vietii. Va ofera multe bucurii, multa placere si armonie in viata vostra ca sot si sotie. Fie ca mariajul vostru sa fie presurat numai cu fericire, vesti bune si fie ca dragostea vostra sa fie eterna!
- Va uram ca sunetul paharelor cu vin si stralucirile din ochii vostri sa va insoteasca toata viata! Fiti impreuna si iubiti-va!
- De ziua nuntii voastre, va dorim sa va bucurati cu adevarat de ce e drag si frumos, de numeroasele daruri pe care vi le va oferi viata de acum încolo.
- Fie ca viata voastra impreuna sa fie o adevarata aventura, sa va bucurati impreuna de orice moment si sa va traiti viata in fericire si totala armonie. Casa de Piatra!
- La nunta voastra v-am facut un transfer bancar anual de 365 de zile cu noroc, sanatate si fericire. Sa le folositi cu dragoste si optimism!

0 comentarii :

Trimiteţi un comentariu

 
© 2013 Jordacheblog.info | Politica de securitate Google